Advancedform_XH

Third Party Plugins to CMSimple - how to install, use and create plugins

Moderator: Tata

roze
Posts: 234
Joined: Tue Jun 03, 2008 7:13 am
Location: NL
Contact:

Re: Advancedform_XH

Post by roze » Wed Jun 03, 2020 3:18 pm

cmb wrote:CODE: SELECT ALL
$plugin_tx['advancedform']['message_confirm_template']="An possibly existing %1\$s.tpl and %1\$s.css file will be overwritten!";
I think that should work without warning.
Indeed. Thanks
Rob Zeijen,

Valkenswaard (NL)

frase
Posts: 3593
Joined: Thu Apr 21, 2016 6:32 am
Location: Saxony
Contact:

Re: Advancedform_XH

Post by frase » Wed Jun 03, 2020 4:08 pm

roze wrote:
Wed Jun 03, 2020 3:14 pm
I've added in the CSS of advancedfiorm:
...
nothing changed.
If I look at your site, then everything is okay now, in all browsers.
Maybe clear the cache?
roze-screen.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

roze
Posts: 234
Joined: Tue Jun 03, 2008 7:13 am
Location: NL
Contact:

Re: Advancedform_XH

Post by roze » Wed Jun 03, 2020 4:23 pm

oeps,

It is indeed OK now!

Thank you
Rob Zeijen,

Valkenswaard (NL)

frase
Posts: 3593
Joined: Thu Apr 21, 2016 6:32 am
Location: Saxony
Contact:

Re: Advancedform_XH

Post by frase » Fri Aug 21, 2020 11:29 am

CMSimple_XH 1.7.3
Advancedform 1.2
PHP 7.3.10

Debug Mode wrote:WARNING: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP)
... \plugins\advancedform\advfrm.php(1022) : eval()'d code:3
Entwarnung:
Sorry. Es war ein Fehler in der tpl-Datei.

Post Reply